Gradonačelnik sa suradnicima posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama i Dnevni boravak za starije osobe

Ponedjeljak, 19, Prosinac 2016 @ 17:00

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić i zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant su 20. prosinca, sa suradnicima posjetili Dnevni boravak za starije osobe i Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin.

U prigodno ukrašenom prostoru i u veseloj atmosferi korisnici Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama su s voditeljima Marijanom Vrbica i Albertom Horvatom dočekali Gradonačelnika i njegove suradnike.

Gradonačelnik je u svom govoru istaknuo kako mu je posebno drago da Poludnevni boravak djeluje već drugu godinu za redom te je pohvalio voditelje i korisnike na njihovom angažmanu, aktivnom djelovanju i uključivanju u lokalnu zajednicu.

Zatim su korisnici zajedno sa svojim voditeljima iznenadili goste otpjevavši pjesmu „Ni ga ča je Pazin“, kojoj su se priključili i sami gosti. Na kraju zajedničkog druženja gradonačelnik i korisnici razmijenili su prigodne poklone te poželjeli jedni drugima najljepše želje povodom nadolazećih blagdana i nove godine.

Posted by
Categories: Novosti