Krulčić prvi predao kandidacijsku listu za gradonačelnika, zamjenike i Gradsko vijeće Pazina

Utorak, 2, Svibanj 2017 @ 16:00

“Nadam se da će se povjerenje koje smo s građanima gradili proteklih osam godina vidjeti i kroz izborni rezultat i da ćemo dobiti mogućnost, prije svega, odgovorno upravljati Gradom Pazinom”, kazao je Renato Krulčić, prilikom predaje listi za kandidata za gradonačelnika Grada Pazina i liste za Gradsko vijeće.

Liste za gradonačelnika i zamjenike i listu za Gradsko vijeće grada Pazina podržali su zajedno IDS, HSU i HNS, a Krulčić se zahvalio i svim građanima, koji su dali podršku, dodajući kako ove godine očekuje još bolje rezultate. “U protekle četiri godine radili smo bolje i više, lista je potpuno nova i ona jamči da će suradnja s građanima u idućem mandatu biti još bolja, još kvalitetnija i još transparentnija”, istaknuo je Krulčić.

Davor Sloković, drugi na listi za gradsko vijeće, kazao je kako očekuje novi iskorak u političkom životu Pazina. “Listom smo obuhvatili ljude koji razgovaraju s građanima i za koje smatramo da će biti ti koji će u Gradskom vijeću prenijeti upravo potrebe što šireg broja naših sugrađana.

Posted by
Categories: Novosti