Krulčić: Zajedno gradimo dalje još bolji, ljepši i sigurniji Pazin za kvalitetniji život svih naših sugrađana

Srijeda, 24, Svibanj 2017 @ 16:00

PAZIN – Kandidat za gradonačelnika Pazina Renato Krulčić i predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin Dragan Šipraka na današnjoj konferenciji za medije u Pazinu osvrnuli su se na rezultate netom održanih lokalnih izbora, na kojima je kandidat IDS-a za gradonačelnika osvojio 47,35 posto, a lista IDS 46,53 posto, što je dvostruko više od drugoplasirane liste.

Tom prigodom, Krulčić i Šipraka zahvalili su svim Pazinkama i Pazincima koji su u nedjelju iskoristili svoje biračko pravo i iskazali im svoje povjerenje te ih pozvali da isto učine i u drugom krugu lokalnih izbora, u nedjelju 04. lipnja. Također, čestitali su svim listama na ostvarenim rezultatima i zahvalili svojim dosadašnjim partnerima Hrvatskoj stranci umirovljenika i Hrvatskoj narodnoj stranci na velikoj podršci.

- U nedjelju smo postigli zaista izvrstan rezultat i poslali snažnu poruku, da želimo zajedno dalje graditi naš Pazin i cijelu Pazinštinu. Želim i dalje biti gradonačelnik svih građana Pazina i zastupati svakodnevno njihove interese u naredne četiri godine, kazao je Krulčić dodavši da su „u predizbornoj kampanji u proteklih mjesec dana sve političke stranke bile suparnici, a nakon izbora želim da budemo suradnici, jer vjerujem da nam je cilj svima isti – Pazin kao još bolji, ljepši i sigurniji grad za kvalitetniji život svih naših sugrađana“.

- Slušat ćemo i uvažavat mišljenja svih koji će zastupati naše građane u Gradskom vijeću, što smo i dokazali proteklih godina. Upravo tim putem želimo nastaviti razvijati dugogodišnji suradnički odnos te očekujem podršku dosadašnjih cijenjenih partnera i u drugom krugu, kazao je Krulčić te zaključio:

- Nastavljamo voditi energičnu, afirmativnu i kreativnu kampanju kao i do sad, jer to je dokaz ljubavi i poštovanja prema gradu Pazinu, kao i motivacije, snage, volje i želje kojima ću nastaviti raditi i nakon drugog kruga izbora, zaključio je kandidat za gradonačelnika Pazina Renato Krulčić.

Predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin Dragan Šipraka pozvao je sve građanke i građane Pazina da u drugom krugu još jednom podrže kandidata IDS-a i svoga gradonačelnika Renata Krulčića dodavši da ih „ovako dobar rezultat u prvom krugu izbora veseli, ali ujedno i obvezuje jer povjerenje moramo i želimo opravdati“.

- Naša je lista sastavljena od različitih profila ljudi, a mi smo spremni saslušati i uvažavati sva mišljenja, ne samo ljudi s liste, već svih članova Gradskog vijeća. Cilj nam je svima zajednički, želimo i naredne četiri godine raditi na dobrobit svih građana i razvijati dalje naš Pazin, zaključio je predsjednik IDS-a Pazin Dragan Šipraka.

Posted by
Categories: Novosti