Mirjana Galant i Veljko Brajković kandidati za zamjenika gradonačelnika Pazina Renata Krulčića

Ponedjeljak, 1, Svibanj 2017 @ 12:00

Kandidat za gradonačelnika Pazina Renato Krulčić na konferenciji za medije, održanoj 1. svibnja u Pazinu, predstavio je kandidate za svoje zamjenike Mirjanu Galant i Veljka Brajkovića.

Kao zamjenica gradonačelnika, Mirjana Galant radila je na aktivnostima i projektima vezanim uz zaštitu okoliša, odnosno zaštitu voda te planiranje selektivnog prikupljanja otpada. Kao predsjednica povjerenstva za ravnopravnost spolova, inicirala je održavanje brojnih predavanja i radionica vezanih uz prevenciju svih oblika nasilja.
Galant je istaknula kako je kandidaturu za zamjenicu gradonačelnika prihvatila s velikim zadovoljstvom i sa željom da svojim radom i djelovanju doprinese razvoju grada i poboljšanju života u njemu.

Veljko Brajković, također dosadašnji zamjenik gradonačelnika, u novu je, drugu, kandidaturu krenuo iz razloga što, kako kaže, u Gradu Pazinu ima priliku raditi s ambicioznim i korektnim suradnicima.

Napomenuo je i kako je, između ostalog, važno naglasiti da je gradonačelnik kroz proteklo razdoblje, uspio smanjiti gradski deficit, što su iznimni pomaci na bolje. “Čast mi je i izazov biti kandidat za zamjenika gradonačelnika i nadam se da ću svojim radom ponovno dati svoj doprinos u razvoju grada”, zaključio je Brajković.

Kandidat za gradonačelnika, Renato Krulčić, zahvalio je svojim zamjenicima na dosadašnjem radu i pomoći.

“Volimo ovaj posao i slijedimo misiju, koju smo si zacrtali, a to je da Pazin bude još kvalitetniji grad za život svih generacija i zato trebamo nastaviti raditi i graditi”, naglasio je i dodao kako za ljude koji žele i vole raditi, uvijek postoji prilika za stvaranje, izgradnju i podizanje kvalitete života svih građana.

“Pozivam sve sugrađane da nastavimo Pazin graditi dalje”, zaključio je Krulčić.

Posted by
Categories: Novosti