Renato Krulčić ima podršku svih udruga umirovljenika s Pazinštine

Utorak, 16, Travanj 2013 @ 10:57

Pazin, 3.travnja 2013. – Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić danas se družio s članovima svih triju udruga umirovljenika s Pazinštine, Udruge umirovljenika Pazin, Sindikata umirovljenika Hrvatske – podružnica Pazin te Hrvatske stranke umirovljenika. Kroz prezentaciju umirovljenicima je ukratko predstavljen dosadašnji rad i realizacije u mandatu od 2009. godine, te im je predstavljen program za predstojeće lokalne izbore za gradonačelnika i gradsku upravu.

„Puno smo toga napravili, ali Pazin nudi još prostora za nove ideje, projekte i inicijative. Cilj nam je svim našim ljudima otvoriti nove prilike za rad i zaradu te učiniti naš grad još ugodnijim za život. Nastavit ćemo borbu za svako radno mjesto, a pri tom stvarati uvjete za nova. Pokrenuli smo Pazin i sad gremo napred“, poručio je Krulčić.

Gradonačelnik Pazina govorio je i o najvećim projektima na području grada u protekle četiri godine. Znatna sredstva uložena su u komunalnu infrastrukturu, gotovo sva kućanstva spojena su na kanalizaciju, 5,5 milijuna kuna ulaganja u gospodarstvo omogućilo je otvaranje 35 novih poslovnih subjekata u poduzetničkim zonama, a time se osigurao posao za 250 ljudi. Grad je posebnu pozornost posvetio i obrazovanju i kulturi – u bivšoj gradskoj vojarni otvoreni su prostori studija poduzetništva i pčelarstva Veleučilišta u Rijeci i Šumarskog fakulteta te je usvojena i strategija za kulturni razvoj grada, koja je kao takva jedinstvena u Hrvatskoj.

Umirovljenici su još jednom iskazali povjerenje gradonačelniku Krulčiću, podržavajući njegov dosadašnji rad te izražavajući svoju incijativu za jačim sudjelovanjem u radu gradske vlasti u budućem mandatu.

Posted by
Categories: Novosti