Sportske igre mladih

Četvrtak, 18, Travanj 2013 @ 21:59

Pazin, 17.4.2013. – Na središnjem gradskom Trgu Slobode u Pazinu danas je održano drugo natjecanje Coca Cola Cupa uoči 17. po redu izdanja Sportskih igara mladih.

Baš kao i prethodnog dana u Buzetu, i u Pazinu su brojni bili natjecatelji, ali i njihovi navijači, njih ukupno oko pet stotina. Uz one iz OŠ Vladimira Nazora, sve su sa zanimanjem gledali i mališani iz vrtića Olge Ban. U organizaciji Coca Cole dječaci, ali i djevojčice natjecali su se u cageballu, dok su Sportske igre mladih organizirale još i nadmetanje u graničaru. Usto se posebnim uređajem mjerila brzina najsnažnijeg udarca u Pazinu te tko može najduže žonglirati nogometnom loptom, a da mu ne padne na tlo.

Zadovoljan viđenim bio je i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić koji je izveo početni udarac, a po završetku natjecanja najboljima uručio pehare.

-          Zbilja sjajna manifestacija, lijepo je vidjeti ovoliko djeca kako se natječu. Prošle godine su naši natjecatelji imali jako dobar uspjeh na Završnici u Košarci i odbojci, nadam se da će tako biti i ove godine. Prepoznali smo Sportske igre mladih, ovo je druga godina da surađujemo, a mogu čvrsto obećati da ćemo podršku pružiti i iduće – najavio je gradonačelnik Krulčić kojem se izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić zahvalio na gostoprimstvu i potpori te iskazao zadovoljstvo zbog velikog broja natjecatelja i navijača, djece zbog kojih se SIM i održavaju.

 

REZULTATI

 

CAGEBALL

1. Totalno drukčiji od drugih

2. Bobi

3. Termosice

 

GRANIČAR

1. Šajete

2. Gromovi

 

BRZINA UDARCA

Dječaci

Bruno Šujević (61 km/h)

Djevojčice

Sana Bertoša (47 km/h)

 

ŽONGLIRANJE LOPTOM

Endi Cvitko (66 udaraca)

 

Posted by
Categories: Novosti